Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı

 
 
Yepyeni bir Orta Çağ temalı şehir kurma oyunu Manor Lords için çeşitli modlar ortaya çıkmaya başladı. Bağımsız geliştirici Slavic Magic tarafından 26 Nisan tarihinde erken erişim olarak piyasaya sürülen bu yapım için gerçekten de eğlenceli diyebileceğimiz bir mod bizlere sunuldu.
 
Manor Lords'ta bir Shrek macerası
 
 
 
Çıkışıyla beraber büyük bir beğeni toplayan yapım, Rise to Prosperity, Restoring Peace ve çok daha fazlasını içeren bir mod kütüphanesine sahip. Şimdi ise yeni bir paket, televizyonlardan aşina olduğumuz Shrek karakterini doğrudan oyunun dünyasına adapte ediyor.
 
Geçtiğimiz günlerde One Proud Bavarian adlı bir X (eski adıyla Twitter) kanalı Shrek'in Manor Lords'taki herkesi bataklıktan korkutup kaçırdığı bir video paylaştı. Eğlenceli bir içerik olarak karşımıza çıkan bu mod elbette canınızın sıkıldığı zaman imdadınıza yetişebilecek bir yapıyı bizlere sunuyor. Aşağıda mod ile alakalı izleyebileceğiniz kısa bir video bulunuyor. İçeriğe göz atarak nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
Aynı zamanda mod dikkatinizi çektiyse buradan ulaşabilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fandomwire oyun haberler 2024
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız