Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı!

 
 
Arrowhead ekibi tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan savaş odaklı nişancı oyunu Helldivers 2 için yeni bir gelişme daha yaşanıyor. Bildiğiniz üzere yakın zamanda oyunun PC sürümüne PlayStation Network hesabı zorunluluğu getirileceği duyuruldu. Bunun üzerine kullanıcılar Steam'de oyunu eleştiri bombardımanına tuttu. Şimdi ise Sony bu tutumundan vazgeçti.
 
Sony oyuncuları dinlemek zorunda kaldı 
 
 
 
Geçtiğimiz hafta Sony, 30 Mayıs itibarıyla Helldivers 2’yi PC platformunda oynamak için PSN hesabı zorunluluğunu getireceğini duyurdu. Bu duyurunun ardından oyuncular Steam platformuna akın etti ve burada böyle bir zorunluluğun olmaması gerektiğini vurguladı. Mevcut duyurunun ardından bir gün içerisinde oyun 100.000'den fazla olumsuz inceleme aldı. Şu anda 200.000'den fazla olumsuz incelemeyle karşı karşıyayız.
 
Tüm bu karmaşıklığın ardından PSN zorunluluğu sebebiyle oyun geçtiğimiz günlerde 177 ülkeden satıştan kaldırıldı. Bildiğiniz üzere PlayStation Network resmi olarak her ülkede hizmet vermiyor. Dolayısıyla bu da oyuna erişimi engelliyor.
 
İçerisinde bulunduğumuz süreçte Sony tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından geri adım atarak böyle bir zorunluluğun artık olmadığını aktarıyor. Hala PC oyuncularına en iyi deneyimi sunmak için çalıştıklarını bildiriyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Helldivers 2
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.5.2024 10:53:31

0
gayetde kazandı sony gibi bir markaya geri adım attırdı .

BSC Misafiri

6.5.2024 22:13:17

+1
Demokrasi falan kazanmadı, her zaman ve her zaman PARA KAZANIR!

BSC Misafiri

6.5.2024 20:10:46

0
Demokrasi kazandı

-Dark Poison-

6.5.2024 17:05:33

0
Zamanla oturturlar bu sisyemi,oyuncu milleti boykot nedir bilmez.Ozellikle multiplay kesim bagimlilik seklinde oynadigi icin ,yine hesap acar oynamaua devam eder. Cod bile hala o kadar kotu ve agir micro odemeli bir suru algiritmali ,activision hesabi zorunlulugu ilefelan ciktigi halde her yil milyar dolar ciro sagliyor.Bu kitleye boyle muamele mustehak.

BSC Misafiri

6.5.2024 16:31:15

+1
sonyi savunanlara iyi ders oldu .hahaha .siz savunmaya devam edin .

BSC Misafiri

6.5.2024 15:02:18

0
Aniden tekrar getirirler sony bu sistemin altyapısı yaptı artık uygulayacak bi kaç fanboy ağladı diye de vazgeçmez aniden zorunlu oluncs patlayacaklar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız