Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor?

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası bir dünyayı ve bilim kurgu temasını içeren Fallout 4'ün yeni nesil güncellemesi yayınlandı. Geçen yıl kullanıcılara sunulması planlanan ücretsiz güncelleme artık Xbox Series X/S ve PS5 için mevcut.
 
Yeni güncelleme PC, Xbox One ve PS4 platformlarına da ulaştı
 
 
 
Fallout 4'ün yeni nesil güncellemesi, performans modu ve kalite modu seçeneklerinin yanı sıra kararlılık iyileştirmeleri ve çeşitli düzeltmeleri içeriyor. Bethesda, bu ayın başlarında yaptığı açıklamada oyuncuların oyunu artık 60 fps sabit bir şekilde oynayabileceğini aktardı.
 
Diğer taraftan oyunun PC, Xbox One ve PS4 sürümleri için de güncellemeler mevcut. PC sürümünde geniş ekran ve ultra geniş ekran desteği, Creation Kit düzeltmeleri ve çeşitli görev güncellemeleri yer alıyor. Öte yandan Fallout 4 artık Steam Deck için de doğrulandı ve artık Epic Games Store'dan da satın alınabilecek.
 
Güncelleme içerisinde ayrıca performans iyileştirmeleri, oturum açma ve görev düzeltmeleri de bulunuyor. Bu güncellemelerle oyunu artık daha iyi bir şekilde deneyimleyebilir ve üst düzey bir oyun sistemine geçiş yapabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün!

BSC Misafiri

27.4.2024 15:37:07

0
Düzgün hiç bir şey yok. Toplasanız en en fazla 1.5 saatlik görev içeriği var. 5-6 yeni silah (3-4'ünü at çöpe zaten) ve yeni zırhlarımız (Hellfire'ın hep en güçlü zırh olduğunu sanardım, patates değerleri var neden bilmiyorum) ve son olarak Encvale döndüüü.. Hea ama vasat altı bir modcu bile Bethesda'nın yaptığından 10 kat daha iyi yapardı o ayrı :D Performans düzenlemesi falan yok. Çoğu doku 4k ahlde onlarca doku modu yüklü data klasörüm bile kat kat daha performanslı çalışıyor. Özetle ihnternet hızınız pek yoksa bu 40gb yakın yeni Fallout 4'ü indirip oynamanıza gerek yok. Ben data klasörmü yedeklemiştim, nexus modlarda belli zaten.. Malum şekilde oynamaya devam edeceğim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız