Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek

 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Lara Croft’lu Tomb Raider oyunundan yeni detaylar ortaya çıktı. Twitter üzerinde bulunan V Scooper adlı bir kullanıcı, oyunda yer alacak birçok özelliği paylaştı ve bu içeriklerin şu anda tamamen iddiadan ibaret olduğunu aktaralım.
 
Yeni Tomb Raider oyunu açık dünyaya sahip olacak 
 
 
 
V Scooper tarafından paylaşılan bir gönderiye göre yeni Tomb Raider oyunu tamamen açık bir dünyaya sahip olacak ve Hindistan'da geçecek. Açık dünya içerisinde istediğimiz şekilde geniş manzaralara doğru adım atabilecek, ilgi çekici ortamlara geçiş yapabilecek ve aynı zamanda motosiklet kullanabileceğiz. Yani altımızda bir binek aracın olacağını aktarabiliriz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak Lara Croft karakteriyle beraber zirvelere doğru tırmanabilecek ve tepelerden aşağıya doğru atlarken paraşütümüzü açabileceğiz. Dolayısıyla aksiyonun dozunun bir hayli artacağını da söyleyebiliriz.
 
Öte yandan V Scooper oyunun hikayesine dair bazı detayları da paylaşmış durumda. Ortaya çıkan bilgilere göre Hindistan'ın kuzeyinde antik bir imparatorluk olan Ashoka'nın kalıntıları ön plana çıkıyor. Büyük bir felaketin ardından bu eserlere sahip olmak isteyen kötü gruplar, ana karakterimiz tarafından durdurulmak isteniyor. Yani bu kalıntılara onlardan önce ulaşmamız gerekiyor.
 
Peki, siz bu yeni detaylar hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunun açık dünya olması sizce tutar mı? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tomb Raider
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2024 10:46:27

0
Güzel oyun ya bekliyoruz PC yok ama elbet birgün oynarız inşallah

mahsur kalan adam

6.5.2024 08:17:54

0
Tomb raider ve uncharted oyunlarında araç kullanmak hayalim Uncharted 4 te az buçuk vardı baya iyiydi

BSC Misafiri

5.5.2024 21:36:07

0
son 3'leme kalite olarak hep geriye gitti. 1.oyun bence müthiş ötesi iyiydi, 2. oyun da fena değildi ama 3'de ben sırf hikayeyi görmek için zorlaya zorlaya bitirmiştim, hatta dlc'ler de vardı ama pek bakmamıştım. Umarım açık dunya olsun olmasın 1.oyun kalitesinde bir iş olur. Ue5 + açık dünya teknik olarak kulağa çok büyük geliyor, orada çok fazla hata ve eksik olabilir. umarım olumlu olacak şekilde yanılırız

mehmetalpertr

5.5.2024 21:07:19

0
Mısır varken ne gerek var böyle maceralara anlamıyorum gerçekten. Aynısını GOW da İskandinav mitini seçerek yaptı.

Diktatör58

5.5.2024 12:54:44

0
Tomb raider 1 2 3 birbirinin aynısı. 3 de eşya üretme vs dshs gelişmiş. Lara artık daha erkeksi olmuş bu kadar

BSC Misafiri

5.5.2024 12:38:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 İlk Oyunu çok güzeldi yani ilk Oyunu derken geçtiğimiz 3 seriden bahsediyorum.2. Oyunu berbattı 1. Oyundaki asetleri aynen almışlar birde araya dandik dandik yan görevler eklemişlerdi herneysse 3. Oyunla hiç ilgilenmedim inceleme puanlarıda fos çıkınca 2. si gibidir kesin dedim.Yani bir seri nasıl mahfedilir böyle mahfedilir.
2. oyun yeni serinin en iyi oyunuydu. 3. oyunda hiç fena değildi. ama hindistanı pek sevmem işte.. umarım yanıltırlar

Rexroth

5.5.2024 11:51:59

+1
Tomb Raider oyunlarını severim ve oynarken de bir solukta bitsin istemem. Son 3'leme zaten yarı açık dünyaydı, bu da içeriği ve keşfi bol bir açık dünya olacaksa bence güzelde olur öyle olması. Şöyle bol bol bulmacalar, keşifler, yan görevler falan olsa fena olmaz bana göre.

Dhalsim

5.5.2024 09:12:41

0
İğrenç

aykut291

5.5.2024 08:16:11

0
İlk Oyunu çok güzeldi yani ilk Oyunu derken geçtiğimiz 3 seriden bahsediyorum.2. Oyunu berbattı 1. Oyundaki asetleri aynen almışlar birde araya dandik dandik yan görevler eklemişlerdi herneysse 3. Oyunla hiç ilgilenmedim inceleme puanlarıda fos çıkınca 2. si gibidir kesin dedim.Yani bir seri nasıl mahfedilir böyle mahfedilir.

BSC Misafiri

5.5.2024 02:27:15

0
Son oyununda buna yakın bir şey denediler ve bence çok kötüydü. Tomb raider oyununu açık dünya yaparsan bunun far cry’dan farkı kalmaz ki
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız