Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flappy Bird Yapımcısının Yeni Oyunu Swing Copters Bu Hafta Çıkıyor


     Flappy Bird ile uzun bir süre oyun dünyasının en çok konuşulan geliştiricilerinden olan Dong Nguyen, yeni oyunu Swing Copters'ı gösterdiği gibi, çıkış tarihi ne oyuncularla paylaştı.
 
     21 Ağustos'da, yani perşembe günü çıkış yapacak olan Swing Copters, hem grafiksel hem de oynanış olarak fazlasıyla Flappy Bird'ü andırıyor. Yine tek bir basış üzerine odaklanan kontroller ile gelen oyun, yine zorluğuyla ön plana çıkıyor.
 
     Ücretsiz olarak indirilebilecek olan oyunda, 0.99$ vererek reklamları kapatabiliyorsunuz. TouchArcade'e tarafından yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
flappy bird swing copters dong nguyen ios android video
Yokai Watch Gelecek Yıl Avrupa'da Çıkacak CoD: Advanced Warfare'ın Multiplayer Modunda Exoskeleton Kullanımı Tercihe Bağlı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

19.8.2014 12:16:48

0
Yukarı doğru ağaç kesme vardı. O da yaratıcı bence.

[__Zahid__]

19.8.2014 11:59:54

-1
21 ağustos mu? ben bugün çakmasını yapıp sunayım ozaman store a. sonrada derimki ben bu oyunu swing copters çıkmadan önce yapmıştım

waltran

19.8.2014 11:49:20

+1
Flappy Bird un sayısız çakması yapılmıştı ama hiç yukarı doğru olan görmedim demekki orjinal yapımcının gerçekten bir farkı var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Swing Copters
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız