Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Coffee Talk'un İkinci Bölümü Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici Toge Productions, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly'ın 20 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çok sevilen kahve yapma ve diyalog temelli simülasyon oyununun ikinci bölümünde müşteriler ile tekrardan buluşacağız. Bu ikinci bölümde kahve yapmak için kahve makinesinin tozunu alacak ve çeşitli karakterler ile diyaloglara gireceğiz.
 
Oyunun şu anda bir demosu mevcut
 
 
 
Oyunun ikinci bölümü Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly'ın Steam platformu üzerinde şu anda bir demosu bulunuyor. Merak edenler ve oyunun bir kısmını oynamak isteyenler bu demoyu indirebilir ve oyunu deneyimleyebilir. 
 
Coffe Talk'un ikinci bölümünde ilk oyunda olduğu gibi kahve dükkanımızı işletmeye koyulacak ve müşterilere en iyi kahveyi sunmaya çalışacağız. Kahve kokusu eşliğinde çeşitli müşteriler ile konuşabilecek ve yeni arkadaşlar edinebileceğiz. Oyunda bir barista olarak işe koyulacak ve çeşitli karakterler ile karşılaşabileceğiz. 
 
Çeşitli ırkların yer aldığı bu oyunda müşterilerin hikayelerini dinleyebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. 
 
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera simülasyon
Strateji RPG The Dragoness: Command of the Flame, PS5, Xbox Series, PS4 ve Switch'e Geliyor Monster Hunter Rise: Sunbreak'in Satış Rakamı Güncellendi: 5 Milyon

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız