Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman

 
 
Dizi ve film sektöründe önde gelen yayın hizmetlerinden biri olan Netflix, yepyeni projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Koreli animasyon şirketi Studio Mir ve Adi Shankar yönettiği animasyon dizisi Devil May Cry’dan yepyeni bir fragmanı bizlere sunuyor.
 
Devil May Cry hayranları heyecanlandırmaya hazırlanıyor
 
 
 
Video oyun serisine dayanan Devil May Cry animasyon dizisi, açıklanan detaylara göre Nisan 2025'te Netflix platformu üzerinden yayınlanacak. Capcom stüdyosunun aksiyon-macera serisini yansıtacak olan dizi kapsamında hayranlara hitap edecek birçok içeriğin, karakterin ve mekanın yer alacağına vurgu yapılıyor.
 
Animasyon dizisi, bildiğiniz üzere ilk olarak geçtiğimiz yılda duyuruldu ve daha önce Castlevania ve Captain Laserhawk gibi Netflix uyarlamalarında çalışmış olan Adi Shankar tarafından yönetiliyor. Bu süreçte oyun serisi, 2019 çıkan Devil May Cry 5'ten bu yana büyük ölçüde sessiz kaldı.
 
Peki, sizin diziden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız