Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir

 
 
Dönem dönem çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Sony'nin önümüzdeki hafta yepyeni bir State of Play sunumunu gerçekleştireceği söyleniyor. Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb yayınladığı yeni bir haberle beraber 24 Eylül tarihinde yeni sunumun bizlere sunulacağını belirtiyor.
 
Horizon Zero Dawn Remastered ve çok daha fazlası yer alabilir
 
 
 
Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb, 12 Eylül tarihinde Sony'nin 12 gün içerisinde State of Play etkinliği düzenleyeceğini ifade etti. Eğer önümüzdeki hafta bir State of Play sunumu düzenlenirse, etkinlikte yakın zamanda ESRB tarafından derecelendirilen Horizon Zero Dawn Remastered tanıtılabilir.
 
Grubb ayrıca sadece Horizon Zero Dawn Remastered değil aynı zamanda bir başka remaster projesinin de etkinlik kapsamında duyulacağını aktarıyor. Ancak bu yeniden düzenlenmiş sürüm, Horizon Zero Dawn Remastered versiyonundan daha az heyecan uyandırabilir.
 
PlayStation'ın önümüzdeki dönemde piyasaya sürülecek oyunları arasında Kasım ortasında piyasaya sürülmesi beklenen Lego Horizons ve 2025'te piyasaya sürülmesi planlanan Bungie'nin Marathon projesi yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız