Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy : "Heavy Rain'i Oynamalısınız!"

    
 
 
     Yapılan pek çok tartışmanın ardından, hiç bir zaman oyun dünyasında ki yerini alamayacağı düşünülen Alan Wake başarılı çıkışıyla yeni nesilin oynanması gereken oyunları listesindeki yerini aldı. Tabii konsol fanatikleri burda da devreye girerek aynı türde olduğu düşünülen Xbox360'a özel Alan Wake ve PS3'e özel Heavy Rain'i her yönüyle karşılaştırıp, tartıp biçiyor.
 
     Durum karşısında Destructoid sitesine açıklamada bulunan Alan Wake yazarı Mikko Rautalahti ise durumu harika bir şekilde özetliyor;
 
" Bu karşılaştırmaların oyunlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum- bunun tek sebebi : Biz Xbox360'a özel bir oyun geliştirdik. Yoğun bir baskı hissediyorum çünkü görünüşe göre bizim geliştirdiğimiz oyunla hiç bir alakası olmayan bazı beklentiler var. Demek istediğim, oyunlar tamamen birbirinden farklı;  oyun mekanikleri farklı, ilerleyiş farklı, hikaye anlatımı farklı, ayarlar farklı, önerilme nedeni farklı. Eğer bu oyunlardan birisi multiplatform olsaydı böyle bir karşılaştırmanın yine yapılacağına inanmıyorum. Madem bu konu üzerine konuşuyoruz, söyleyeyim... Heavy Rain'i çok sevdim. Bu harika bir deneyim ve oynamamış olan herkes mutlaka denemeli! Çünkü bahanesiz ve kendilerini riske atarak oyun endüstrisine farklı bir bakış açısı getirdiler. Bu sektörde her zaman alkış alacak bir hareket."
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action heavy rain
Ghost Recon: Future Soldier 2011'e Ertelendi Mafia II'den Yeni Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dwinchester

19.5.2010 13:33:15

0
alan wake,benim en çok oynamak istediğim oyunlardan biri,evet bazı küçük hatalar olabilir ama 50 kişilik bir ekiple bu kadar oluyor.remedy herşeyini vermiş bu oyuna.hataların alan wake'in 2.oyununda giderileceğini düşünüyorum.

Opricnik

19.5.2010 08:13:56

0
Dandik bir oyun yapmışlar kabul ediyoruz.5 Sene boşa bekledik (!) Heavy rain ile bence aynı tür oyun değil.Heavy rain oyun bile değil sinema gibi bir şey ben pek zevk almadım oynanıştan.Hikaye güzel.Yani film izledim gibi oldum.Kontrol etme biz bişi yapmıyoruz zaten hep oyun başka yerlere götürüyor.Dedim bari araba süreriz araba bölümünde bile sadece çarpmamak için döndürüyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız