Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima Devam Oyunu Ghost of Yotei Duyuruldu

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, yepyeni bir duyuruyla beraber PlayStation 5 konsoluna özel Ghost of Yotei adlı oyunu resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre 2025 yılında piyasaya sürülecek olan yapım, dikkat çekici unsurları bünyesinde barındıracak.
 
Ghost of Yotei ile yepyeni bir karakter geliyor
 
 
 
Ghost of Tsushima adlı oyunun devamı niteliğinde olacak Ghost of Yotei, ilk oyunda yer alan ve oyuncular tarafından sevilen özellikleri bir üst seviyeye taşıyacak. Oyunda feodal Japonya'da gezgin bir savaşçı olarak oynayacak, kendi hızımızda etrafı keşfedecek ve dünya güzelliklerini ortaya çıkarmaya devam edebileceğiz. Aynı zamanda türlü yenilikler ve mekaniklerle oyuna adapte olabileceğiz.
 
Jin Sakai'nin hikayesinin ve Tsushima adasının ötesini bizlere sunacak olan yeni oyunda, köken hikayelerinden biri temel alınacak. Hayalet maskesini takan ve yeni bir efsaneyi ortaya çıkaran yepyeni bir karakterle karşı karşıya kalacağız. Japonya'nın keşfedilecek yeni bölgelerine adım atabileceğimiz yapımda, açık dünyayı dilediğimiz şekilde keşfedebilecek ve atmosfere kendimizi kaptırabileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası Bugün Başlıyor! PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız