Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Epic Games Publishing ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment stüdyosunun üstlendiği gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake II'nin indirilebilir içeriği “The Lake House”un çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre ek paket Ekim ayında bizlere sunulacak.
 
Alan Wake 2'nin temel hikayesi genişliyor
 
 
 
Alan Wake II'nin ikinci genişleme paketinde oyuncular, canavarların bambaşka yüzleriyle karşı karşıya kalacak ve hayatta kalmanın sadece bir başlangıç olduğunu deneyimleyebilecek. Göl evine doğru ilerleyebileceğiniz ek paket dahilinde türlü belalar, düşmanlar, gerilim dolu aksiyon ve çok daha fazlası bizleri bekliyor olacak.
 
Sevilen oyunun DLC paketi içerisinde çok çeşitli olaylarla karşı karşıya kalırken, tüylerinizi diken diken edecek görevlerin de bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Alan Wake II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü ise Epic Games mağazası üzerinden satışta bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız