Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Firewall Ultra'yı PlayStation VR2 için Duyurdu

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici First Contact Entertainment, PlayStation VR2 için Firewall Zero Hour'un devam oyunu Firewall Ultra'yı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Firewall Ultra, Firewall serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkacak. PlayStation VR2'nin sunduğu yeni özelliklerden yararlanacak. Orijinal oyundan yaklaşık beş yıl sonra çıkış yapacak olan bu yapım, bir sonraki nesle taşınıyor. PlayStation VR2, 4K HDR ile çok daha yüksek düzeyde görsellik sunuyor. Tüm karakter modelleri tamamen yenileniyor.
 
Firewall Ultra'da ayrıca yeni alanlar ve yeni dokularla eksiksiz deneyim sunmaya çalışılacak. Ayrıca yeni yerler ve içerikler yer alacak. Son dört yıldır topluluğu dinlediğini belirten ekip, Firewall Ultra'yı özel sunucularda oynayacağını bildiriyor. 
 
Tüm bunlara ek olarak, Firewall Ultra, göz takip sistemi gibi yeni PlayStation VR2 Sense Teknolojisinin özelliklerini bünyesinde barındıracak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Firewall: Zero Hour aksiyon vr oyun playstation vr
Platform Oyunu LUCID Duyuruldu Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty Adlı Ek Paket Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Firewall: Zero Hour
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız