Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

 
 
Epic Games bildiğiniz üzere bu hafta aksiyon oyunu Gigantic: Rampage Edition'ı ve korku nişancı oyunu The Callisto Protocol'ü tamamen bedava sunuyor. Oyunları 29 Ağustos Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Haftaya ise iki farklı oyun bizleri bekliyor.
 
Fallout Classic Collection
 
 
 
CRPG türünü canlandıran klasik kıyamet sonrası rol yapma paketi Fallout Classic Collection şunları içeriyor: Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel.
 
Wild Card Football
 
 
 
Wild Card Football, özel güçlendirmelere, kural bozan yeteneklere, aksiyonun gidişatının bir anda değiştirilebilmesine olanak tanıyan benzersiz Wild Card sistemine ve 7'ye 7 takım odaklı oynanışa sahip, arcade tarzı eğlenceli bir hızlı futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yukarıdaki oyunları 29 Ağustos Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'den sonra kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Epic Games'in 648 TL Değerindeki Oyunları Ücretsiz Eklemeyi Unutmayın! Resident Evil'dan İlham Alan Tormented Souls 2'den Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız