Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Geliştirici Skunkape Games, tıklamalı macera oyunu Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered'ı 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ile GOG üzerinden PC için satışa sunulacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Kadim, korkunç bir güç bekliyor...

Max her zaman Serbest Polis'in en dengesiz üyesi olmuştur; gittiği her yere kaos yayma becerisine sahip sevimli bir deli. Ancak son zamanlarda yetenekleri doğaüstü bir hal aldı.
 
Her şey, geleceği görmesini sağlayan gizemli bir oyuncakla karşılaşmasıyla başladı. Şimdi Sam ve Max, kendi amaçlarına ulaşmak için büyülü Güç Oyuncaklarını elde etmeye kararlı galaksinin dört bir yanından bir sürü kötü adamın dikkatini çekti. 
 
Şeytan'ın Oyuncak Kutusu'nu arayanlar yaklaşırken ve Max'in psişik yetenekleri kontrolden çıktıkça, Serbest Polis şimdiye kadarki en korkutucu düşmanlarıyla karşı karşıya gelecek: Max'in zihninin gücü.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Skunkape Games tıklamalı macera Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız