Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor

 
 
Yayıncı ve geliştirici Chibig ve geliştirici Nukefist, Mika and the Witch's Mountain'ın 21 Ağustos'ta Switch ve PC için, ardından 2024'ün ilerleyen aylarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Mika and the Witch's Mountain, küçük bir adanın kasaba halkına paketler dağıtan hevesli bir cadının hikayesini anlatan fantastik bir macera oyunudur. Sihirli süpürgenizle her köşeyi ve bucağı keşfedin ve gökyüzüne doğru süzülün.
 
Bu yetişkinliğe geçiş yolculuğu bizi bir çaba, dostluk ve topluluk hikayesiyle dağın zirvesine götürecek; ve kalplerimizin özgürce uçmasına izin vereceğiz. Sihirli süpürgenizi alın ve büyüleyici sakinlerini tanırken dağda saklı olan tüm sırları keşfedin. Çok çalışın ve hedefinize ulaşmanıza yetecek kadar iyi bir sihirli süpürge edinin: dağın tepesine çıkmak.
 
Mika adanın her yerindeki köylülere paketler teslim edecek ve onlar da onun hizmetini değerlendirecekler. Bu şekilde benzersiz uçma yeteneklerine sahip yeni süpürgeler almak için para kazanacak.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera Mika and the Witch's Mountain PC PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız