Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı!

 
Ocak ayı içerisinde erken erişim sürümü olarak piyasaya sürülen ve Pokemon benzeri yaratıkları içeren Palworld için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Devasa bir güncelleme olarak karşımıza çıkan yeni paket, mevcut oyuncuları geri çekmeyi ve yeni oyuncuları bünyesine katmayı hedefliyor.
 
Palworld 100 binin üzerinde eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı
 
 
 
Sakurajima adındaki yeni güncelleme oyuna yepyeni bir adayı, canlıları, görevleri ve çok daha fazlasını dahil ediyor. Yeni güncelleme ile beraber oyuncu sayısında ise %700'lük bir artış yaşanıyor. Güncelleme öncesinde yaklaşık olarak 15.000 olan en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı, güncelleme sonrasında 130.000'in üzerine çıkmış durumda.
 
Oyuncu sayısında her ne kadar büyük bir artış yaşansa da ilk çıktığı dönemde ulaştığı zirveye hiçbir zaman ulaşamayacak. Bildiğiniz üzere oyun çıkışı ile beraber 1 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaştı ve bu da Steam listelerini altüst ettiği anlamına geliyor. Pek çok oyuncuyu kendine çeken yapımda Pal adı verilen canlıları yakalayabiliyor ve onları kendi yararınıza kullanabiliyorsunuz.
 
Palworld geliştiricisi Pocketpair tarafından bildirilene göre oyun çıkışının ilk ayında 25 milyon oyuncuya ulaştı. Bu da erken erişim bir oyun için gerçekten yüksek bir sayıyı ifade ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız