Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Vita 2 konsolu yolda mı?

 
 
Geçtiğimiz günlerde PlayStation Vita 2 konsolu hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler doğrudan yeni ve gelişmiş bir konsolun geleceğini öne sürdü. Ancak Jeff Grubb, bu söylentilere nokta koydu ve çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
PS Vita 2 konsolu geliyor mu?
 
 
 
Jeff Grubb, yeni bir konsolun yolda olduğunu ancak bunun doğrudan PS Vita 2 olmadığını açıkladı. Grubb, Super Nintendo World etkinliği sırasında bu konsolun yeni bir el konsolu olacağını ancak Vita'nın gelişmiş ve bir sonraki sürümünün olmayacağını belirtti. Grubb ek olarak şunları söyledi:
 
"Ortalıkta Vita 2 konsolu hakkında çeşitli söylentiler ve raporlar görüyorum. Ben olsam kesinlikle beklentilerimi bu denli yükseltmezdim." Diğer taraftan Sony, henüz yeni bir el cihazının geliştirilip geliştirilmediği konusunda bir açıklama yapmadı.
 
Öte yandan Sony, PlayStation 5'in yeni bir modeli üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda PS5'in en yeni modeli 2024'te çıkış yapacak ve bu model, uzun süredir beklenen PS5 Pro olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun geliştirme stüdyo firma sony
Steam Deck'te Mart ayında en çok oynanan oyunlar açıklandı Söylenti: Persona 3 Remake ve yeni Jet Set Radio oyunu geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.4.2023 23:56:57

0
Ne cikarirlarsa çıkarsınlar Nintendo bu pazarda özel oyunlarinin çokluğuyla çok çok önde, zaten ev konsollarındaki oyunlar PC ye de çıkıyor özel birşey kalmadı adam akıllı hiçbir firmada haaha, ama ne hikmetse kimse Zelda Mario gibi oyunları getirtemiyor diğer konsollara ilginç

arda29

11.4.2023 08:34:08

0
Sadece bulut tabanlı birşeyse tutmaz.

BSC Misafiri

10.4.2023 23:42:22

0
Evinizdeki PS5 konsolunu diğer odadan bulut tabanlı oynayabileceğiniz basit bir el cihazı olacak bence.

Fearless_tr

10.4.2023 23:03:06

0
Ps4 ve ps5 alt yapisi ile uyumlu bir el konsolu cikartabilirler akti taktirde kimse bu konsola özel oyun yapmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız