Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor!

 
 
Konami tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'ın yeniden yapım sürümünün 2025 yılına ertelenebileceği iddia ediliyor. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmazken Ocak ayından bu yana PlayStation, projenin bu yıl içerisinde çıkış yapacağını listeliyor. Fakat bu tarihin artık değişebileceği söz konusu.
 
Yeni iddialar Billbil-kun'dan geliyor 
 
 
 
Sızıntı haberlerle ön plana çıkan Dealabs yazarı Billbil-kun yeni bir iddia ile karşımızda bulunuyor. Açıkladığı detaylara göre oyunun 2025 yılına kayması oldukça muhtemel. Billbil-kun erteleme haberinin yakın zamanda bizlere sunulacağını söylüyor.
 
Ortaya çıkan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda Billbil-kun şu cümleleri kullanıyor: “Adını vermeyeceğim bir küresel dağıtım şirketi, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater remake’i şu anda 31 Aralık 2025 tarihinde çıkış yapacağı şeklinde listeliyor.” Elbette bu çıkış tarihi, oyunun tam piyasaya sürüleceği zamanı bizlere söylemiyor. Sadece 2025 yılı içerisinde çıkış yapacağı şeklinde bir bilgiyi (placeholder) aktarıyor.
 
Son olarak yeniden yapım sürümü PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız