Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Party Jamboree Duyuruldu

 
 
Nintendo, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında yeni Switch oyunu Super Mario Party Jamboree'yi duyurdu. Açıklanan detaylara göre yepyeni Super Mario oyunu 17 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Mario Party serisinin en geniş kataloğuna sahip
 
 
 
Mario ve arkadaşları ile beraber yol alabileceğiniz Mario Party serisinin en yeni oyununda karakterlerimiz tatil köyüne doğru geliyor. Beş yeni mini oyunu keşfedebileceğiniz yapım içerisinde yürüyen merdivenlere binebiliyor, aktif bir yanardağa doğru tırmanmaya çalışıyor ve önceki Mario Party oyunlarında yer alan içerikler aynı şekilde burada da yer almaya hazırlanıyor.
 
Buna ek olarak Mario Party serisinin bugüne kadarki en geniş seçeneğine sahip olacak bu yapımda 110'dan fazla mini oyun oynanabilir durumda olacak. Aksiyon dolu mücadeleleri, kafanızı kullanabileceğiniz bulmacaları, Koopathlon modunda 20 oyuncuya kadar çevrimiçi modu ve daha fazlasını destekleyecek olan bu yapımda zirveye çıkmak için elimizden geleni yapmaya çalışacak ve şimdiye kadarki serinin en geniş çaplı oyunuyla karşı karşıya geleceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom Duyuruldu Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız