Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici Ember Lab keşif ve hızlı savaşlarla dolu büyüleyici bir dünyada geçen Kena: Bridge of Spirits’i yeni platformlara getirmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 15 Ağustos tarihinde Xbox Series ve Xbox One konsollarına gelmeyi bekliyor. Oyunun konsol fiyatı ise 40 dolardan satışa sunulacak.
 
Xbox sürümlerine özel görünümler yolda 
 
 
 
Kena: Bridge of Spirits bildiğiniz üzere ilk etapta 21 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi. 27 Eylül 2022 tarihinde ise Steam platformu üzerinden yayınlandı. Disney evreninden fırlamış karakterlerle bizleri karşılayan oyun ilgi çekici karakterleri, canlıları ve dünyayı bizlere sunuyor.
 
Oyunun Xbox sürümü, özel korsan temalı Rot şapkalarının yanı sıra Kena için benzersiz bir asayı ve Altın Rot görünümünü bizlere sunacak. Bunun yanı sıra oyun hem dijital hem de fiziksel olarak yayınlanacak. Fiziksel sürümler Maximum Entertainment tarafından dağıtılacak ve bu sürüm içerisinde temel oyun, dijital film müziği ve özel bir çıkartma sayfası yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! Intel Extreme Masters Dallas 2024'ün Şampiyonu G2 Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.6.2024 16:04:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şimdi tükürdükleri oyunu yere göğe sığdıramaz ciğercinin kedisine uzaktan bakan sokak kedileri.Onlara pc pc (pisi pisi) diyoruz.
Oyun PC'ye de Day 1 geldi haberi yok Ponyboy'un:)) 30FPS oyun oynamaktan gözler gitmiş tabi görmemiş ilk günden PC'dede çıktığını :)

BSC Misafiri

4.6.2024 10:31:13

+2
Sen ne diyorsun la değişik. Oyun aynı anda PC’ye de geldi PS içinde geldi. Çok boş yapma.

BSC Misafiri

4.6.2024 00:16:58

0
Şimdi tükürdükleri oyunu yere göğe sığdıramaz ciğercinin kedisine uzaktan bakan sokak kedileri.Onlara pc pc (pisi pisi) diyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız