Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor

 
 
Geliştirici Dragami Games, Lollipop Chainsaw'ın yeniden yapımı Lollipop Chainsaw RePOP'un dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun 25 Eylül tarihinde 50 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Yeniden yapım sürümünde hikaye olduğu gibi kalıyor 
 
 
 
Lollipop Chainsaw RePOP, İngilizce ve Japonca seslendirmelerin yanı sıra İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi ve Geleneksel Çince alt yazı desteğine sahip olacak. Oyunun ayrıca fiziksel sürümleri Ekim ayında tüm dünyada satışa sunulacak ve daha fazla bilgi ilerleyen süreçte açıklanacak. Japonya ve Asya'da fiziksel sürümler PlayStation 5 ve Switch için dijital sürümle aynı gün ve tarihte satışta olacak.
 
Yeniden yapım sürümü Yoshimi Yasuda'nın yapımcı olarak geliştirilmesine öncülük ettiği 2012 oyununun orijinal yapısı korunuyor. Yeni pakette hikaye hiçbir şekilde değişmiyor ve olduğu gibi bırakılıyor aynı zamanda yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve ek oynanış içerikleriyle beraber destekleniyor. Son olarak ön siparişlerin ne zaman açılacağı şu an için bilinmiyor. Yakın zamanda yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi Yayında Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu

BSC Misafiri

15.6.2024 20:10:11

0
emülatörle bitirmiştim güzeldi ama o fiyatla satması zor özellikle bizde .korsan oynarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız