Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IO Interactive'in James Bond Oyunundan Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

 
 
Gizlilik odaklı nişancı aksiyon oyunu Hitman'in geliştiricisi IO Interactive'in ilerleyen süreçte çıkacak olan James Bond oyunu Project 007'den yeni bilgiler geldi. Stüdyonun CEO'sunun belirttiğine göre oyun "üst düzey bir casusluk deneyimi" sunacak.
 
Gizlilik odaklı casusluk deneyimi geliyor
 
 
 
Edge dergisinin son sayısında (Sayı 391) IO Interactive CEO'su Hakan Abran ile bir röportaj gerçekleştirildi. Bu röportajda stüdyonun birkaç yıl içerisinde çıkış yapacak olan James Bond oyununa yer verildi. Bu gizemli oyun hakkında daha öğrenecek çok şeyimizin olduğu bu süreçte oyunun Hitman'in biraz daha serbest yapılısı olduğundan bahsedildi.
 
Nitekim burada daha önceki iş ilanlarına bakacak olursak Project 007'nin üçüncü şahıs aksiyon oyunu olacağını biliyor ve bizlere üst düzey bir casusluk deneyimi sunacağını belirtebiliyoruz. Bunun dışında IO Interactive daha önce Project 007'nin James Bond aktörlerinden herhangi birine dayanmayacağını açıklamıştı. Dolayısıyla bu proje tüm Bond filmlerinden esinlenecek ancak kendine has tarzıyla gelecek.
 
Öte yandan Project 007'nin yanı sıra IO Interactive, James Bond veya Agent 47 ile ilgisi olmayan ve duyurulmayan bir çevrimiçi fantastik rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar macera pc
Gran Turismo 7'nin Yeni Güncellemesi için Açılış Sinematiği Yayınlandı Diablo IV Genişleme Paketi ‘Vessel of Hatred’ Duyuruldu

BSC Misafiri

4.11.2023 10:00:14

+1
hitman'e benzememeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HITMAN 3 - Makeshift Pack
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız