Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman: Blood Money Reprisal Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılı Feral Interactive, Hitman: Blood Money Reprisal'ın 30 Kasım'da App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için yayınlanacağını duyurdu. Switch sürümü ise bu kış çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Ajan 47 mobil deneyimle beraber geri dönüyor
 
 
 
Hitman: Blood Money Reprisal oyununda Ajan 47 olarak yer alıyor ve aldığımız eğitimleri burada gösteriyoruz. Karanlık bir komplonun arka planında yer alanlarını ortadan kaldırmak için cesur bir göreve atıldığınız oyunda dikkat çekmeden işinizi halletmek için elinizdeki tüm araçları kullanabiliyorsunuz. Oyunda sızabiliyor, infaz edebiliyor ve fark edilmeden kaçmayı başarmaya çalışıyorsunuz.
 
Serinin sonraki oyunlarından ilham alan oynanış iyileştirmelerine sahip olan Reprisal, tamamen özelleştirilebilir dokunmatik ekran arayüzü ve tam gamepad desteği ile bir gizlilik-aksiyon klasiğinin sanatsal bir şekilde yeniden tasarlanması olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc
Outcast: A New Beginning için Oynanış Videosu Yayınlandı Arma Reforger Tam Sürüm Olarak Çıkış Yaptı

Babblebabble

17.11.2023 19:50:16

0
Biz diyoruz yeni Hitman GO, o diyor Hitman riprayzıl ziprayzıl. Biz diyoruz tekte adam gibi Hitman oyunu yap, o diyor nekflişk gibi Hitman yapacağım. Boyunun ölçülerini aldıklarını NoClip kanalının belgeselinde de itiraf ettiler ama demek ki hâlâ akıllanamamışlar. Sevdiğim serilerin hatrını bile hiçe sayıp hepsinin batmasını diliyorum. Aferin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HITMAN 3 - Makeshift Pack
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız