Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts'tan Kickstarter Atılımı


     Son dönemde epey popüler olan Kickstarter bağış projeleri, ünlü firmaların da gündemine geldi. Oyun dünyasının devlerinden Electronic Arts, Kickstarter'daki projelere gözünü dikti.
 
     Bugün yapılan duyuruya göre Electronic Arts, bağış hedefini tamamlamış projelere Origin'de kapılarını açacak. Sadece hedefini geçmiş ve oynanabilir haldeki projelerin dahil olduğu bu sistemde Electronic Arts, oyunların distribütörlüğünü 90 günlüğüne Origin üzerinden ücretsiz olarak üstlenecek.
 
     Bu sistem dahilinde ilk anlaşmayı yapan proje olarak Brian Fargo'nun Wasteland 2'si gösteriliyor. Hem daha fazla kullanıcıya erişmek isteyen Origin için, hem de ismini duyurmak isteyen bağımsız yapımcılar için iyi bir sistem olsa gerek..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC origin electronic arts dijital satış wasteland 2 inxile brian fargo
Brother in Arms: Furious 4 Karışıklığı Çözüldü Future Soldier Betasından İstatistikler + Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

REV0

19.5.2012 17:42:23

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. ulan wasteland 2 yi origine çektiler ya lanet olsun ya! varya bu ea ne kadar cingöz bir firmadır ya 90 günlüğüne bedava dağıtımını yapacakmış hiç birşeyi bedava yapmaz bunlar! ya oyuna ea reklamalrını dolduracaklar, veya oyunun yapısını bozduracaklar herkeze uygun olsun diye casualleştirecekler yada oyunun fiyatı artacak eminim fazlalığına kendilerine alacaklar. varya kickstarter la yapılan özgür projeleri bile baltalıyor herifler lanet olsun bunlara yetti artık bu büyük firmaların kaptalist atılımları
Sakin ol şampiyon. EA dağıtımcı, yapımcı değil diğer ürünlerde olduğu gibi.

BSC Misafiri

19.5.2012 17:08:36

+3
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. ulan wasteland 2 yi origine çektiler ya lanet olsun ya! varya bu ea ne kadar cingöz bir firmadır ya 90 günlüğüne bedava dağıtımını yapacakmış hiç birşeyi bedava yapmaz bunlar! ya oyuna ea reklamalrını dolduracaklar, veya oyunun yapısını bozduracaklar herkeze uygun olsun diye casualleştirecekler yada oyunun fiyatı artacak eminim fazlalığına kendilerine alacaklar. varya kickstarter la yapılan özgür projeleri bile baltalıyor herifler lanet olsun bunlara yetti artık bu büyük firmaların kaptalist atılımları

waltran

19.5.2012 17:06:16

0
origin "BETA". halen beta aşamasında olan bir satış sistemini nasıl zorla kullnıma sokup insanlara dayatabiliyorlar anlamıyorum. daha beta ulan beta, ordan oyun satın almaya korkar insan deneme sürümü birşeye kredi kartınızı girip oyun alırmısınız. aylardır tam sürüme geçecekler onuda beceremiyorlar daha küçücük bir programı hata vermeden çalıştırmayı beceremediler

gorthaur83

19.5.2012 12:47:49

0
Desura ce green-gaming gibi daha düşük bütçeli e-dağıtıcılar varken origin olmaz bence.

vergosa

19.5.2012 11:53:47

0
allah allah originden tek memnun olan benmıyım

desiremusic

19.5.2012 01:56:46

0
Origin'de ki bu çökmeler falan bitmedikçe bi halta yaramaz. Bıktım artık. BF3 falan neyse ama FIFA 12 oynarken pat diye kapanıyor origin boşu boşuna yenilgi yazılıyor. Kaç kez mail attım bunla ilgili bi cevap bile gelmedi.

tnszfr

19.5.2012 01:31:28

0
akıllıca bi teklif bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız