Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TRIBE NINE için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Akatsuki Games ve Too Kyo Games, ücretsiz oynanabilen "aksiyon RPG" oyunu TRIBE NINE'ın "Shinagawa Chapter" adlı yeni oynanış fragmanını yayınladı.
 
Animedeki tanıdık karakterlerin yanı sıra bazı yeni karakterler de ilk kez karşımıza çıkıyor! Bu farklı karakterlerin şekillendirdiği sürükleyici dünyayı ve ilgi çekici hikayeyi deneyimleyin.
 
TRIBE NINE, genç gruplarının çok sayıda kayba katlandığı ve zorlu düşmanları yenmek için stratejiler geliştirdiği aksiyon RPG'sidir. Danganronpa serisinin aynı yaratıcıları tarafından çeşitli sanat stilleriyle titizlikle hazırlanmış bir dünyada benzersiz karakterlerle çılgın bir maceraya dalın. 
 
TRIBE NINE, Steam, iOS ve Android üzerinden PC için satışa sunulacak. Bir çıkış tarihi henüz duyurulmadı. PC kapalı beta testi 9-15 Ağustos tarihleri ??arasında yapılacak. 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu TRIBE NINE PC iOS Android aksiyon rol yapma oyunu
Simülasyon Oyunu Mirthwood, PC için 11 Eylül'de Çıkış Yapıyor Hikaye Odaklı Dedektif RPG'si Kill the Shadow PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız