Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Dedektif RPG'si Kill the Shadow PC için Duyuruldu

 
 
Yayımcı 663 Games ve geliştirici Shadowlight Sanctuary, 2D piksel sanat karakterlerine sahip, anlatı odaklı bir dedektif RPG'si olan Kill the Shadow'u duyurdu. 2024 yılının sonlarına doğru Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.

Son derece ayrıntılı 3D ortamlar ve 2D piksel sanat karakterlerinin bir kombinasyonu kullanılarak hayata geçirilen Kill the Shadow, bir dizi cinayeti araştırırken Dedektif Ah'Guang rolünü üstlendiğinizde sizi savaş sonrası bölünmüş bir şehre götürüyor.
 
Garip vakaların kanıtlarını bir araya getirmek ve arkalarında gizlenen şok edici sırları çözmek için zekanızı ve zamanı geri sarma yeteneğinizi kullanın. Adalet mi yoksa aşk mı? Karar sizin ellerinizde.
 
Kill the Shadow, gerilim dolu bir anlatı odaklı dedektif rol yapma oyunudur. Karanlık su şehrinin farklı bölgelerindeki bir dizi tuhaf cinayeti araştırın: Tapınak fuarındaki kayıp Usta Ruan, Wangcai'nin ani ölümü, Gemi Enkazı'ndaki kinler ve kanalizasyondaki kopmuş uzuvlar. 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hikaye macera aksiyon Dedektif RPG Kill the Shadow PC
TRIBE NINE için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı Sony'nin Özel Oyunu Astro Bot İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandoı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız