Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws İçin 20 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon-macera oyunu Star Wars Outlaws için yeni oynanış görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise VGC tarafından yayınlanan yeni bir haberle beraber oyunun 20 dakikalık içeriğine ulaşabiliyoruz.
 
Star Wars Outlaws için derinlemesine bakış sunuldu
 
 
 
Video detaylarına geçecek olursak, yepyeni oynanışın yanı sıra oyunun açılış kısmına derinlemesine bir bakış sunuluyor. Bunun yanı sıra oyunun açık dünyasına nasıl işlendiği, oyundaki grupların rolü ve ana karakterimiz Kay Vess ile arkadaşı Nix arasındaki ilişki ön plana çıkıyor. 20 dakikalık videoyu 4K çözünürlükte izleyebilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
Star Wars Outlaws, The Division'ın arkasındaki ekip olan Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. Ubisoft'un 20 yıldan uzun bir süredir ilk Star Wars oyunu denemesi olan oyun merakla bekleniyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Star Wars Outlaws, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Mafia: Definitive Edition'ın Xbox Game Pass'e Geleceği Doğrulandı EA FC Rakibi UFL İçin İkinci Açık Beta Süreci Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.8.2024 12:25:14

0
Kötü çıksın, fiyatı düşsün, biz alalım, yamalasınlar, oyun düzelsin.

aykut291

31.7.2024 22:32:11

0
Hiç etkilenmedim.Belli yani klasik Ubisoft Oyunu çalılıkların arasına gir iki 3 tane yapay Zekası olmayan Stomtroper öldür boş boş arazide dolan habire aynı şeyleri yap.Klasik Far Cry gibi aynen kendi kapasitelerinin hiç dışına çıkmıyorlar.Aynı şeyleri muhtemelen Avatar Oyunlarındada yapmışlardır oynamadım ama belli yani hep aynı tarz aynı mod.

KristalTürk

31.7.2024 21:40:33

0
Beğenmedim. Kütük gibi karakter, kütük gibi animasyonlar, grafikler kötü, aksiyon berbat. Balon gibi Patlar olasılık %100
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız