Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia: Definitive Edition'ın Xbox Game Pass'e Geleceği Doğrulandı

 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'e Mafia: Definitive Edition'ın geleceğinin sızdırıldığını aktardık. Şimdi ise oyun resmi olarak onay aldı ve 13 Ağustos tarihinde kütüphaneye eklenmeye hazırlanıyor.
 
Mafia: Definitive Edition resmi olarak kütüphaneye ekleniyor
 
 
 
2020 yılı içerisinde piyasaya sürülen ilk Mafia oyununun yenilenmiş sürümü Mafia: Definitive Edition, güncellenmiş senaryoyu, genişletilmiş arka plan hikayelerini ve ek ara sahneleri içeriyor. Orijinal yapıya sadık kalan ancak temel mekaniklerinin üçüncü oyundan alındığı yapımda kapsamlı bir deneyim sizleri bekliyor.
 
Yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkan Definitive Edition, oyuncuları bir hayli memnun ediyor ve Mafia 3'ün oyun motoruyla destekleniyor. Aynı zamanda yeni oyun sahneleri ve özellikleri ile beraber ön plana çıkmaya ve çok oynanmaya devam ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Silent Hill: The Short Message'ın Kaç Kez İndirildiği Açıklandı Star Wars Outlaws İçin 20 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız