Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities Skylines 2 İçin Büyük Güncelleme Yayınlandı

 
 
Colossal Order ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan şehir inşa etme simülasyon oyunu Cities Skylines 2 için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyun başlangıçta birçok performans sorunu ve hatayı bünyesinde barındırıyordu. Şimdi ise bu sorunların ötesine geçilip oyun düzeltilmek isteniyor.
 
Cities Skylines 2'nin yeni güncellemesi neler içeriyor? 
 
 
 
Cities Skylines 2 için yayınlanan yeni güncelleme büyük değişiklikleri beraberinde getiriyor. 1.1.5f1 yaması oyundaki ekonomik sistemi baştan aşağı değiştiriyor ve önemli ölçüde zorlaştırıyor. Bunun yanı sıra bir dizi performans ve mod iyileştirme değişikliklerine de değinmek gerekiyor.
 
Birçok hata düzeltmesinin yanı sıra yeni güncelleme ile beraber ekonomi daha da zorlu hale getiriliyor ve çeşitli seçenekler kaldırılıyor. Ekonomi panelinde vergiler ve hizmetler sekmelerinin kilidi artık ilk dönüm noktasından sonra açılıyor, üretim sekmesinin kilidi ise ikinci dönüm noktasında kendini gösteriyor.
 
Yama aynı zamanda şehir hizmetleri sistemine büyük değişiklikler getiriyor. Bu kapsamda oyuncular hem ilkokula hem de liseye girme ve mezun olma şansını arttırabiliyor. Aynı zamanda çöp birikimi ve şehir hizmet binalarının bakım maliyetlerini ayarlayabiliyor. Ek olarak elektrik ithalat fiyatının yanı sıra ambulans ve cenaze arabası bildirimleri de ekranda daha fazla görünüyor.
 
Son güncelleme ayrıca şehirde yer alan talep sistemine, suç oranına, bina seviyesine, mutluluk düzeyine ve üretim değerlerine çeşitli değişiklikler getiriyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulan güncelleme oyunu başlatırken otomatik olarak indirilmeye koyuluyor. Öte yandan tüm güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Beyond Good & Evil 2'nin Hala Geliştirilme Aşamasında Olduğu Açıklandı Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız