Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı!

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini FromSoftware ekibinin ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in genişleme paketi Shadow of the Erdtree yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre ek paket ilk üç gün içerisinde 5 milyon adetten fazla sattı. Bu, bir ek paket için muazzam bir sayı.
 
Shadow of the Erdtree paketi çok sevildi
 
 
 
Soulslike deneyimi sunan ve zorlu boss savaşlarıyla karşımıza çıkan Elden Ring, bildiğiniz üzere 25 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için dünya çapında piyasaya sürüldü. Oyunun genişleme paketi Shadow of the Erdtree ise 21 Haziran 2024'te yayınlandı.
 
Oyuncular tarafından oldukça sevilen ancak bir yandan performans sorunları ve zorluğu ile ön plana çıkan Shadow of the Erdtree, karanlık ve yoğun bir atmosfer sunuyor. Oyuncular oyunu kendi hızlarında keşfedebiliyor, diledikleri gibi etrafı dolaşabiliyor ve yepyeni boss savaşları ile karşı karşıya kalabiliyor.
 
Öte yandan ek paket şu anda Steam platformu üzerinden 26 dolarlık fiyat etiketiyle satışta. Son olarak Steam'de yaz indirimlerinin başladığını hatırlatmak istiyoruz. Bu indirimleri gözden geçirebilir ve dilediğiniz oyun varsa elde etme şansına kavuşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor

BSC Misafiri

30.6.2024 02:48:41

0
Zerre hakkımız varsa haram olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız