Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mountain Goat Mountain

Mountain Goat Mountain, Zynga (Farmville) tarafından geliştirilen ve tehlikeli bir dağda mümkün olduğu kadar yükseğe tırmanmaya çalışmak zorunda olduğunuz bir arcade platformudur. Bloklar keçinin bacaklarının altından düşecek, kayalar dağın tepesinden aşağı yuvarlanacak ve şelalelere su dökülecektir. Hayatta kalmak için, tüm bu engellerden ve daha fazlasından kaçınmanız gerekir.
 
Neyse ki, Mountain Goat Moat, engeller oyunun tek yönü değil. Tırmanırken, daha hızlı zıplamanıza yardımcı olacak güçlendiriciler ve altınlar da bulabilirsiniz. Hayatta kalmak için gerekli olan çim de mevcut, çünkü keçiniz bir süre yemek yemezse açlıktan ölür.
Kontrol sistemi oldukça sezgisel: keçi, parmağınızı ekran üzerinde kaydırdığınız yönde ilerler. İstediğiniz gibi gidebilirsiniz, ancak asıl amaç tırmanmaya devam etmektir.
 
Mountain Goat Mountain eğlenceli bir oyun; özellikle orijinal olmasa da, kesinlikle canlandırıcı ve grafikleri keyiflidir. Tek dezavantajı, oyunun başından itibaren çok fazla kilidi açılmış keçinin olmaması.

platform macera
FarmVille: Harvest Swap Picker 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mountain Goat Mountain 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mountain Goat Mountain
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız