Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FarmVille: Harvest Swap

FarmVille: Harvest Swap, tüm zamanların en bağımlılık yapan iki oyununu tek bir uygulamada birleştiren (popüler FarmVille'deki ortam ve geleneksel Candy Crush Saga'nın oyunu) Zynga tarafından geliştirilen sıradan bir oyundur.
 
Oyun ilerlemek için onlarca farklı seviyeye sahiptir. Her birinde belirli bir hedefe ulaşmak zorundasınız: Bazen puan kazanıyor, bazen sınırlı sayıda hareket kullanarak belirli bir ürün elde ediyor.
 
FarmVille: Harvest Swap'da oynanış, 3'lü eşleştirme oyunları için her zamanki gibi: Onları yok etmek ve puan almak için aynı türdeki mahsulleri eşleştirmelisiniz. Oyunun ilginç bir yönü, örneğin, aynı türden bir ürün kare oluşturursanız, parmak ucunuzu kullanarak tüm meyveleri almanızı sağlayan bir kutu yiyecek oluşturabilirsiniz.
 
FarmVille: Harvest Swap, ekin alışverişi yapmanıza ve puanları karşılaştırmanıza izin veren tüm standart sosyal özelliklere de sahiptir. Bu şekilde, hangi arkadaşlarınızın puanınızı geçmeye çalıştığını görebilirsiniz.
 
FarmVille: Harvest Swap güzel ve eğlenceli bir gündelik oyun. Doğal olarak, özellikle orijinal değil, ama yine de harika içeriğe sahip kaliteli bir oyun.

bulmaca macera platform
CastleVille Legends Mountain Goat Mountain
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
FarmVille: Harvest Swap 0 / 10 0 oy
KÜNYE
FarmVille: Harvest Swap
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız