Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Picker 3D

Picker 3D, sizi yarım daire içinde olabildiğince çok top toplamaya davet eden sıradan bir oyundur. Arayüzün tamamına dikkat etmek çok önemlidir, yoksa geride bir sürü top bırakabilirsiniz.
 
Her rota boyunca, o noktaya kadar topladığınız tüm topları atabileceğiniz bazı dikdörtgenler vardır. Ayrıca, bu kapların her biri aslında belirli sayıda top gerektirir. Bu yüzden çok dikkat etmeniz ve olabildiğince çok beyaz top toplamanız gerekiyor.
 
Bu oyundaki görseller 3 boyutludur. Ancak hepsi bu kadar değil, farklı kapların ihtiyaç duyduğu topları toplamaya başladığınızda dinamizm artar. Bir grup top toplamanıza yardımcı olabilecek özel beceriler de vardır.
 
Picker 3D, sizi mümkün olduğunca çok top toplayarak her ortamda ilerlemeye devam etmeye teşvik eden süper bağımlılık yapan bir oyundur. Seviyelerin gittikçe zorlaşması gerçeği, her zorluğu yenmeye devam etme isteğinizi artıran bir başka faktördür.

platform macera
Mountain Goat Mountain Boggle With Friends
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Picker 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Picker 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız