Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gangs of Sherwood

Gangs of Sherwood, Robin Hood'un yeniden tasarlanan dünyasında 1 ila 4 oyuncuya kadar destek sunan, iş birliğine dayalı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda eşsiz ve tamamen farklı oyun tarzlarına sahip dört karakter bulunuyor. Bu karakterler arasında Robin, Marian, Keşiş Tuck ve Küçük John yer alıyor. Gangs of Sherwood'da fakirlere vermek için yağmalayacak zenginlikler bulmaya çalışacaksın.
 
Masumları kurtararak ve topladığın ganimetleri insanlara dağıtarak namını arttır, yeni geliştirmeler açarak daha yıkıcı kombolar yap. Kalan altınlarını tüccarlara vererek ekipmanını geliştir ve oyun tarzınla uygun şekilde yeteneklerini özelleştir.
 
Takım arkadaşlarınla birlikte hareket ederek aşırı tatmin edici kombolar yap. Göreve çıkmadan önce takım arkadaşlarınla sığınakta buluş ve taktik geliştir, sonra da savaş alanında taktiğinizi test et.

aksiyon macera
HABERLER
Destinesia Destiny's Divide
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gangs of Sherwood 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gangs of Sherwood
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız