Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CastleVille Legends

CastleVille Legends, oyuncuların sihirbazların, prenseslerin ve ejderhaların birlikte yaşadığı bir fantezi dünyasında kendi krallıklarını keşfedecekleri ve yönetecekleri Zynga (FarmVille, CityVille) tarafından geliştirilen bir strateji ve gündelik yönetim oyunudur.
 
Tüm Zynga gündelik oyunlarında olduğu gibi, oyuncular Krallık vatandaşlarının talebi üzerine farklı görevleri tamamlamak zorundalardır. Bazıları bina altyapısını düzenlemeli, bazıları ise belirli kaynakların toplamalı, ancak diğerleri sadece belirli bir süre beklemelidir.
 
CastleVille Legends'ın amacı, mümkün olan en büyük ve en canlı fantezi krallığını inşa etmektir. Ayrıca, internet bağlantınız olmasa bile oynamaya devam edebilirsiniz, böylece bir sonraki WiFi erişiminiz olduğunda ilerlemeniz çevrimiçi olarak kaydedilir.
 
CastleVille Legends'ın ana özelliklerinden biri, oynanabilirliğinin ötesinde, Zynga tarafından belirlenen grafik çizgisini takip eden ve şaşırtıcı derecede ayrıntılı karakter modelleri ile detaylara büyük önem veren gerçekten güzel grafikler.
 
CastleVille Legends, bu türü seven herkes tarafından beğenilecek eğlenceli gündelik bir oyundur. Bununla birlikte, hiç bir yenilik sunmaz, aksine farklı bir ambalajda daha fazlasını sunar.

simülasyon macera
FarmVille 3 FarmVille: Harvest Swap
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
CastleVille Legends 0 / 10 0 oy
KÜNYE
CastleVille Legends
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız