Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Hills

Dragon Hills, Death Worm ya da Super Mega Worm tarzında bir oyundur, ancak bu kez devasa bir solucanı kontrol etmek yerine bir dragonu ve binicisini kontrol edersiniz. Oyundaki amacınız: doğal afetler veya koruyucular sizin yaratığınızı öldürmeden önce yolunuza çıkan her şeyi yok edin.
 
Dragon Hills'teki kontroller gerçekten basit: ejderhanız her zaman düz bir çizgide hareket eder ve ekrana dokunduğunuzda, bir tünel kazarak yeraltına gider. Bıraktığınız zaman, ejderha zıplayarak yüzeye çıkar. Bu basit kontrolleri kullanarak, engelleri atlatmak, paraları toplamak ve tüm düşmanlarınızı öldürmeye çalışmanız gerekir.
 
Başlangıçta, çok temel bir ejderhaya ve ortak bir tahta kılıca sahipsiniz, ancak para kazandıkça ikisini de geliştirebilirsiniz. Bu, oyunun ilerleyen bölümlerinde daha zorlu düşman saldırılarında size yardımcı olacaktır.
 
Dragon Hills, büyüleyici grafiklere sahip eğlenceli bir arcade oyunu. Oyunu öğrenmek kolaydır ve birkaç oyundan sonra zaten bağlanırsınız.

macera
Aliens Drive Me Crazy Dragon Hills 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Hills 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Hills
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız