Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Hills 2

Dragon Hills 2, bir tür 'sonsuz koşucu'dur. Hazine için maden çıkarmak üzere metal bir ejderhanın kontrolünü elinize alın ve şu hedefle gökleri uçurun: Yapabildiğiniz kadar uzağa gitmek - ve - yolunuza çıkmaya cüret eden zombileri bitirmek.
 
Dragon Hills 2'deki kontrol sistemleri basittir. Ejderhanız düz bir çizgide ilerliyor; oradan ekrana her dokunduğunuzda ona bir çukur kazdırmış oluyorsunuz ve parmağınızı her bıraktığınızda atlıyor. Bu iki hareket, engelleri aşma, altın toplama ve zombileri öldürme stratejinizi oluşturur.
 
Önceleri, ejderhanız dayanıksız bir tıfıl, ancak oynadıkça gücü aldığınız puan ve altınlar sayesinde artar. Ayrıca, ejderhanızın canlılığını, hızını veya tünel açma becerilerini geliştirmek için kazançlarınızı yatırmak her zaman bir seçenektir.
 
Dragon Hills 2 benzersiz bir eğlencedir. Görselleri güzel görünüyor. Sonuç olarak, bu oyun güçlü bir devam sağlıyor ve her ikisi de özünde çarpıcı bir şekilde benzer olsa da, bu tekrar orijinal başlığı oldukça güzel bir şekilde tamamlıyor.

aksiyon macera
Dragon Hills Cookies Must Die
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Hills 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Hills 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız