Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens Drive Me Crazy

Aliens Drive Me Crazy, oyuncuların şehri yabancı istilacıların saldırısından kurtarması gereken bir adamı kontrol ettiği bir 2D aksiyon oyunudur. Bunu hem arabanızın direksiyonunun arkasından hem de yürüyerek ateş ederken kötü adamları patlatacaksınız.
 
Aliens Drive Me Crazy oyun sistemi çok farklı iki bölümden oluşur. İlkinde, şık arabanızla binalardan geçerek şehri dolaşmak zorundasınız. İkinci bölümde, dışarı çıkıp binaları yürüyerek keşfetmeniz, insanları kurtarmanız ve uzaylıları tek bir atışta öldürmeniz gerekecek.
 
Oyunda ilerledikçe, arabanızı yükseltmenizi ve yeni silahlar almanızı sağlayacak daha fazla para kazanacaksınız. Başlangıçta sadece bir tabancaya sahip olacaksınız, ancak sonunda uzaylı işgalcilere daha fazla hasar verecek tabancalar ve hatta av tüfeği satın alabilirsiniz.
 
Aliens Drive Me Crazy, çok güzel ve eğlenceli bir 2D aksiyon oyunudur. Ayrıca Android'de bulmak büyük zevk olan çok çeşitli bir oynanışa sahip.

aksiyon macera
Game of Gods Dragon Hills
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Aliens Drive Me Crazy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Aliens Drive Me Crazy
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız