Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Break the Prison

Break the Prison, yanlış bir suçla suçlanan ve hapse gönderilen bir adamı oynadığınız bir oyundur. Kaçmak istiyor, ancak bunu yapmak için her biri bir öncekinden tamamen farklı olan birkaç testten geçmeniz gerekiyor.
 
Temel olarak, Break the Prison, ortak bir paydaya sahip bir mini oyun koleksiyonudur: hapishane. Bazı testlerde, gardiyanlar sizi görmeden bir harita üzerinde çalışmanız, bazılarında ise hapishane projektörlerinden gizlenmeniz veya olabildiğince hızlı koşmanız ve engellerden kaçmanız gerekir. Toplamda beş farklı mini oyun mevcut.
 
Break the Prison'ın sadece beş mini oyunu olmasına rağmen, her birinin kendi mini oyunu olan sekiz farklı hapishaneye de sahip. Toplamda, yeteneklerinizi göstermek için 40 farklı test var.
Break the Prison, eğlenceli bir oyun. Yine de daha iyi grafikler, daha iyi bir çeviri ve daha ilginç bir hikaye kullanabilir. En azından birkaç eğlenceli teste sahip sıradan bir oyun.

macera kaçış
Idle Ski Resort West Gunfighter
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Break the Prison 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Break the Prison
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız