Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Idle Ski Resort

Idle Ski Resort, sıfırdan kendi kayak merkezinizi kurduğunuz, tesislerinizi genişleterek ve misafirlerinizi mutlu ederek bir servet biriktirmek için elinizden geleni yaptığınız bağımlılık yaratan, aşamalı bir oyundur. Eğer tıklama oyunlarını seviyorsanız ve yeni bir macera arıyorsanız, bu oyunda hedefinizin her zaman aynı olduğu birçok senaryo vardır: işinizi büyütün.
 
Idle Ski Resort'un oynanışı, bunun gibi diğer oyunlara benzer: tek yapmanız gereken, işleri hızlandırmak için ekrana mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dokunarak işinizin dört yönünü geliştirmektir. Bu dört husus şunlardır: giriş fiyatı, kayakçı sayısı, telesiyej hızı ve yol boyutudur.
 
Daha fazla para kazanmak için giriş fiyatını yükseltmeli, daha fazla misafir çekmeli ve telesiyejinizi hızlandırmalısınız. Dört yönün tümü önemlidir, çünkü her biri gelirinizi bir şekilde artırır. Bu nedenle, kârınızı mümkün olduğunca verimli bir şekilde artırmak için paranızı yatırmadan önce iki kez düşünün.

macera yönetim
Adventure Quest 3D Break the Prison
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Idle Ski Resort 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Idle Ski Resort
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız