Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

West Gunfighter

West Gunfighter, düşmanları vurup ödülleri toplarken, Vahşi Batı'da yürüyerek ya da atla giderek ilerlemeniz gereken bir atış ve macera oyunudur.
 
Klasik batılılar veya Westworld gibi güncel TV şovlarını izlemekten hoşlanıyorsanız, bu, eski batıda ilk elden yaşam deneyimi edinme fırsatınız. Oyun, atış potansiyelinizi arttırmak ve düşmanlarını saniyeler içinde öldürmek için yeni silahlar almanızı sağlıyor.
 
West Gunfighter, soldaki ve sağdaki düşmanları vurmaktan daha fazlasını yapmanıza izin veriyor. Ayrıca bir kovboy gibi hissedebilir ve dart, kart oynamak veya hoş bir burbon içmek için salonlara girebilirsiniz. Kontroller sezgiseldir ve çevrenizin tamamına göz kulak olduğunuzdan emin olmak için ilerlerken 360 derece dönmenizi sağlar.
 
West Gunfighter'daki amacınız, şehrin dört bir yanında, gizli bir hazine bulmak için yolunuzda ilerlemektir. Başarılı olmak için hayatta kalmanız ve diğer yabancılar tarafından vurulmaktan kaçınmanız gerekir. İyi 3D grafiklerle heyecan verici bir macera yaşamak istiyorsanız, West Gunfighter tam size göre bir oyun. Fakat dikkatli olun - ölümün de bedeli var.

aksiyon macera
Break the Prison Modern Sniper
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
West Gunfighter 0 / 10 0 oy
KÜNYE
West Gunfighter
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız