Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Back 4 Blood

Back 4 Blood, otoriteler tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkan, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı.
 
Eşli Oyun Hikâyesi
 
4 oyunculu eşli oyun hikâyesiyle gitgide zorlaşan görevlerin olduğu, devamlı değişen, korkunç bir dünyada mücadele ederken hayatta kalabilmek için birlikte çalışmalısınız. Toplamda 3 arkadaşınla birlikte oyna veya tek başına savaşta ekibine liderlik et.
 
Bağışıklık sahibi, özelleştirilebilir 8 Temizleyiciden birini ve geniş ölümcül silah ve öge yelpazesinden istediğini seç. Nihai sonunu getirmeye çalışan, gitgide güçlenen yaratıklara karşı stratejini geliştir.
 
Çok Oyunculu Mücadeleci Oyun
 
PVP savaşlarda arkadaşlarınla birlikte veya onlara karşı oyna. Özel yeteneklere sahip bir Temizleyici ol veya taraf değiştirerek korkunç Ridden'lardan yana saf tut. Her iki tarafın da kendine özgü silahları, becerileri ve özellikleri vardır.
 
Olağanüstü Yeniden Oynanabilirlik
 
Özelleştirilmiş desteler oluşturmaya olanak tanıyan, gelen farklı oluşumlarla daha zorlu savaşların altından kalkmanı sağlayan yepyeni bir ""roguelike"" kart sistemi.
 
Oyuncunun eylemlerine göre kendini ayarlayan Dinamik Oyun Yöneticisi sayesinde heyecanlı görevler, olağanüstü oynayış çeşitliliği ve aralarında mutasyon geçirmiş 7 metrelik elebaşlarının da bulunduğu güçlü Ridden birlikleri seni bekliyor.

Back 4 Blood Warner Bros. Interactive Entertainment Turtle Rock Studios co-op FPS
VİDEOLAR
HABERLER
Yeni Perfect Dark The Callisto Protocol
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Back 4 Blood Tunahan Safdır 1 / 10 oy
KÜNYE
Back 4 Blood ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız