Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Back 4 Blood Çıkış Fragmanı

 
 
Warner Bros. Games ve Turtle Rock Studios bugün, birinci şahıs eşli nişancı oyununun yakında piyasaya sürülmesini kutlamak için resmi Back 4 Blood Çıkış Fragmanını yayınladı. Yeni video, dünyayı insanlık için geri almak amacıyla, Parazitli olarak bilinen enfekte kalabalığa karşı savaşan Temizleyicilerin ekibini takip ediyor. Fragman, yüksek yoğunluklu işbirlikçi hikâyeye ek olarak, takımların Temizleyici veya Parazitli olarak oynamasına olanak tanıyan kafa kafaya, rekabetçi PvP Swarm modunu da gösteriyor.
 
Back 4 Blood’ın 12 Ekim'de çıkmasıyla birlikte oyuncular aksiyona başlayabilirler. Ayrıca Back 4 Blood Deluxe Edition (yalnızca dijital) ve Back 4 Blood Ultimate Edition için ön sipariş verenlere oyuna dört günlük Erken Erişim hakkı verilecek.
 
Steam sayfası
 
 
Back 4 Blood, eleştirmenlerin beğenisini kazanan Left 4 Dead serisinin yaratıcılarından birinci şahıs bir eşli zombi nişancı oyunudur ve heyecan verici, dinamik ve oldukça değişken, özelleştirilebilir aksiyon sunar. Back 4 Blood hikayesi, insanlığın çoğunun parazit Devil Worm tarafından öldürüldüğü veya enfekte olduğu felaket bir salgından sonra geçiyor. Tarifsiz olaylarla yürekleri katılaşan ve insanlığın sonuncusu için savaşmaya cesaretlendirilen bir grup kıyamet gazisi, Parazitli olarak bilinen hastalıklı dehşeti alt etmek ve dünyayı geri almak için bir araya geldi.

Back 4 Blood, Xbox Series X|S, Xbox One Konsolları, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için 12 Ekim 2021'de satışa sunulacak. Ön siparişler Fort Hope Elite Silah Görünüm Paketi'ni alacak.
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Back 4 Blood Warner Bros. Interactive Entertainment Turtle Rock Studios co-op FPS
Triangle Strategy için Yeni Fragman Yayınlandı Yu-Gi-Oh! Master Duel'a Geri Sayım Başladı

BSC Misafiri

1.10.2021 22:26:50

0
Gamepass olay bir şey ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Back 4 Blood ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız