Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Back 4 Blood, Oyuncuların Daima Çevrimiçi Olmasını Gerektirecek

 
 
Geliştirici Turtle Rock Studios, yaklaşmakta olan co-op zombi nişancı oyunu Back 4 Blood'ın oyuncuların her zaman çevrimiçi olmasını gerektireceğini bildirdi.
 
Doğrulama, şirketin Twitch hesabı aracılığıyla geldi. Back 4 Blood'ın çevrimdışı oynanıp oynanmayacağı sorulduğunda, Turtle Rock bunun mümkün olmadığını doğruladı. Stüdyo, “Gelecekte oyunu çevrimdışı olarak destekleyebileceğimiz yolları araştırıyoruz. Ancak lansmanda oynamak için bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacak” dedi. 
 
Oyun Ağustos ayında bir çift beta alacak. Böylece oyuncular oyunu test edebilecek. Back 4 Blood, 12 Ekim'de Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 ve PC platformuna çıkacak. Ayrıca ilk gün Game Pass'te de olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Back 4 Blood Warner Bros. Interactive Entertainment Turtle Rock Studios co-op FPS
Steam Next Fest 700'den Fazla Ücretsiz Oyun Demosunu İçeriyor Platform Oyunu Onirike 29 Haziran'da Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

17.6.2021 22:11:37

+2
4 kişiden 1i offline'a düştüğünde yine 4 kişi internet üzerinden o haritada oynamaya devam edebilecek misiniz? Buzdolabı alıyoruz alırken diyor ki elektrik kesilirse içindekiler elektrik gelene kadar bozulabilir, buzdolabı soğutamaz.Aaaa nasıl olur? Elektrik giderse buzdolabı nasıl çalışmaz? Çok saçma çalısması lazım. Senaryolu bir oynuyorsanız ve bu oyun online olmayı gerektiriyorsa evet bu olacak iş değil. 4 kişilik offline co op bir Back 4 Dead beklentiniz ise bu da mümkün değil çünkü haritalar güncellenecek, ranking var levelleriniz başarımlarınız gibi bilgiler online'ı gerektiriyor.Offline ama 12 kişinin oynayabildiği offline bir oyun var mıydı bilmiyorum.

BSC Misafiri

17.6.2021 19:13:52

0
249,00 TL fiyatı.

BSC Misafiri

17.6.2021 18:46:31

+1
Umarım gerektirmeye daima devam eder bir süre korsan oynayacakların önüne geçerler Torent'den indirmek için sevinen korsan zihniyeti dolu.

RealArek

17.6.2021 16:09:47

0
Şu haberi görünce aklıma SimCity geldi online zorunluluk şart diyorlardı sonra seve seve getirdiler :D ilerde kesin gelir hızlı indirime girsin o bize yeter fiyatı çok.

BSC Misafiri

17.6.2021 15:43:00

0
Hoaaaydaaaa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Back 4 Blood ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız