Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Gods

Game of Gods çeşitli kahramanlara tüm düşmanlarını yenmede yardımcı olduğunuz bir aksiyon ve macera oyunudur. Her bir canavarı yok etmek için çok sayıda saldırı gerçekleştirirken bu evrende ilerleyin.
 
Game of Gods, sizi bu dünyanın içine tamamen çekecek muhteşem grafiklere sahiptir. Muhteşem ortamlarında ilerlerken karakterinizi dilediğiniz yönde hareket ettirmek için sanal yön tuşlarına dokunun. Ekranın sağ kısmında düşmanlarınıza karşı savaşlarda yer aldığınızda kullanabileceğiniz çeşitli aksiyon butonları bulunur.
 
Game of Gods'ın ilk birkaç seviyesi boyunca arasından seçim yapabileceğiniz çok sayıda saldırı bulunmaz. Ancak oynadıkça kahramanlarınız ilerledikçe daha güçlü canavarlarla karşılaşmalarınızda kullanabileceğiniz yeni yetenekler edinirler. Ek olarak, kapılardan geçerken keşfedebileceğiniz farklı ortamlarla karşılaşırsınız ve kahramanınızın yeteneklerini geliştirmek için özel nesneler toplarsınız.
 
Game of Gods dikkat çekici, çizgi film stilinde, akıcı animasyonlara ve çok daha fazlasına sahiptir. Her bir kahramanın kontrolünü ele alın ve düşmanlarla savaşın.

aksiyon macera
Monster Truck Destruction Aliens Drive Me Crazy
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Game of Gods 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Game of Gods
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız