Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 5. Sezon 1. Hafta Özeti

 
     Zula Süper Lig 5. Sezon geçtiğimiz hafta başladı. İlk hafta büyük bir mücadelenin yanı sıra sürpriz sonuçlara da sahne oldu. Galatasaray'ın İstanbul Wild Cats'i ağırladığı mücadele ile başlayan Zula Süper Lig'de üç takım birinci haftayı kayıpsız geçerken, dört puan ile ligin dördüncü sırasına yerleşen Çamlıca Espor dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
 
     Zula Süper Lig'de yaptıkları transferler ile yeni sezona büyük bir iddia ile başlayan İstanbul Wild Cats ve Mod-Z, birinci haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. İstanbul Wild Cats, 1907 Fenerbahçe karşısında zorlu bir sınav verirken geriye düştüğü karşılaşmada geri dönmeyi başararak maçı galibiyet ile tamamladı. Mod-Z ise oynadığı her iki maçta da zorlansa da sonuca uzanmayı bildi.  Böylelikle iki ekip ilk haftada zirveyi Bursa Espor ile paylaştı.
 
     Geride kalan sezonda büyük bir çıkış yakalayarak finallere kalmayı başaran ve finallerde 1907 Fenerbahçe'yi alt ederek üçüncülüğü elde eden Bursa Espor, 5. Sezon'da da kaldığı yerden devam ediyor. Çıktığı iki karşılaşmada da üstün bir performans ortaya koyan Bursa Espor, bu performans ile zirveye ortak oldu. Averaj farkı ile liderliği eline geçiren Bursa Espor'da VitrA ve Forza'nın da çıkışları göz doldurdu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Xbox Series X Fotoğrafları 7th Sector 5 Şubat'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:33:13

+1
yine pay to win yine zula ve yine anlamsız e-spor'u
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız