Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel'in Büyük Güncellemesi Duyuruldu

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün itibarıyla popüler dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL için bir düzine yeni içerikten oluşan yepyeni bir güncellemeyi duyurdu.
 
Bugünkü güncellemeyi kutlamak için KONAMI, Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'in hem basından hem de oyunseverlerden aldığı yorumları sergileyen yeni bir fragman (Accolades) yayınladı.
Fragman videosu
 
 
 
Güncellemeyle birlikte oyuna gelen yeniliklerden bazıları şöyle: 
 
- Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL Forbidden/Limited (Yasaklı/Limitli) listesinin ilk güncellemesi, Duels’da hangi kartların yasaklı hangilerinin limitli olduğunu belirliyor. Buradan inceleyin.

- Cyberdark End Dragon gibi kartlar içeren yepyeni “Refined Blade” & “Fusion Potential” Seçim Desteleri ve “Cybernetic Successor” Structure Destesi’ni Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL Shop’tan edinebilirsiniz.

- Tek başına Düello yapmak isteyenler için iki yeni Solo Mod geçidi. Geçitlerin ilki “Tehlike” temalı. İkinci geçit “Duel Strategy 2” ise yeni tutorial tabanlı görevler ve açılacak özel ödüllerle geliyor.  

- 3. ay kutlaması, oyuna giriş bonusu şimdi tüm Düellocular için ücretsiz! Oyuna giriş yapın ve 1000 mücevher kazanın’!

- Mücevherlerde harika indirimler, şimdi Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL Shop’ta.

- Genel Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL deneyimine gelen bir dizi optimizasyon ve çok daha fazlası.
 
Ayrıca, yakında Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'e yeni bir çevrimiçi etkinlik geliyor. 12 Mayıs'tan itibaren özel kurallar ve ödüllerle Fusion Festivali'nde en iyi kombinasyonlarınızı ortaya çıkarmaya hazırlanın. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Aksiyon Oyunu The Vagrant Haziran'da PS, Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor Playstation 5 Konsol Satışları 19.3 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız