Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel'de Serinin 25. Yıl Dönümüne Özel Ödüller ve Eşyalarla Kutlayın!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! Kart Oyunu 25. Yıldönümü Kampanyasının Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'de başladığını duyurdu.
 
Çeyrek asırlık muhteşem Düelloları kutlamak için Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, oyunculara 1000 Mücevher de dahil olmak üzere bir dizi ücretsiz giriş bonusu sunuyor.Dahası da var: Oyuncular aynı zamanda alternatif görsellere sahip üç ikonik Mısır Tanrısı kartını alma konusunda eşsiz bir fırsata da sahip.
 
Ödüllerle dolu bir Düello haftası!
 
 

Oyuncular, 27 Kasım 2023'ten 5 Ocak 2024'e kadar sürecek kampanya dönemi boyunca yedi farklı günde Yu-Gi-Oh MASTER DUEL'e giriş yaparak toplam 1000 Mücevher de dahil olmak üzere tonlarca ödül alma şansına sahip. Bu ödüllerden biri de özel alternatif görselli ve Royal Kaplamasıyla göz kamaştıran Mısır Tanrısı kartı, Obelisk the Tormentor.
Giriş ödüllerinin tam listesi şöyle:
 
1.Gün:  Obelisk the Tormentor (Alternatif Görsel) Royal Finish
2.Gün:  500 Mücevher
3.Gün:  “The Ones Who Serve Ra” Gizli Paket Bileti
4.Gün:  300 Mücevher
5.Gün:  Obelisk the Tormentor (Alternatif Görsel) İkonu
6.Gün:  “The Ones Who Serve Ra” Gizli Paket Bileti
7.Gün:  200 Mücevher
Yu-Gi-Oh! Kart Oyunu 25. Yıldönümü Seti ile gökyüzüne uçun
 
 

27 Kasım 2023- 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Yu-Gi-Oh! Kart Oyunu 25. Yıldönümü Seti, oyunculara başka bir alternatif görselli Mısır Tanrısı kartı alma fırsatı sunuyor. Görkemli Gökyüzü Ejderhası Slifer the Sky Dragon, kızıl kanatlı Tanrı'nın yer aldığı diğer öğelerle birlikte Destelerinize iniş yapmaya hazır.

Yalnızca bir kez edinilebilecek tam set, Royal Kaplamalı Sky Dragon Slifer'ı (Alternatif Görselli) içeriyor. Paket başına 3 SR kartı içeren ve üç Slifer the Sky Dragon öğesi (Duel Field, Kartlık ve İkon) bulunan 25 Master Paket sizleri bekliyor.
 
Yeni Gizli Paket ile Ra'nın ihtişamını açığa çıkarın

Üç Mısır Tanrısı kartından üçüncüsü, yepyeni “The Ones Who Serve Ra” (Ra'ya Hizmet Edenler) Gizli Paketi aracılığıyla edinilebilir. Bu paket, 27 Kasım 2023 ile 10 Ocak 2024 tarihleri arasında oyun içi Mağazada satışa sunulacak ve alternatif görselli The Winged Dragon of Ra’ya sahip olma fırsatı sunacak.

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'de Düello Yapmanın ve Mısır Tanrılarının inanılmaz gücünün kilidini açmanın tam zamanı!
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Zorluğuyla Ön Plana Çıkan Aksiyon Roguelike Oyunu Schism Geliyor Star Citizen için 25 Dakikalık Teknoloji Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız