Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel'da Açılacak 10.000’den Fazla Kart Yer Alıyor

 
Konami Digital Entertainment B.V., Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG)’na dayanan, oynaması ücretsiz Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL için yeni bir teaser fragmanı yayınladı.
 
Fragmanda açıklandığı gibi, oyuncular Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL 'da 10.000'den fazla kartın* kilidini açabiliyor! Bu sayede Efsanevi Yaratıklar, güçlü Büyüler, kurnaz Tuzaklar ve yirmi yılı aşkın Düello tarihini kapsayan inanılmaz bir kütüphaneye erişme şansı elde ediyorlar.
 
Sözü geçen ve fragmanda da yer alan ikonik kartlar arasında Dark Magician[F1], Blue-Eyes White Dragon[F2]ve yenilmez Exodia the Forbidden One bulunmakta.
 
Tamamen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’na dayanan Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! sevenler için eşsiz bir dijital kart deneyimi vaat ediyor. Geçen ay gerçekleşen çok özel Yu-Gi-Oh! Digital Next Canlı Yayını’nda açıklandığı gibi Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! OCG/TCG'nin Ana Kurallarını temel alıyor ve Yu-Gi-Oh! OCG/TCG Düelloları’nı oynamak ve izlemek için heyecan verici yeni bir yol sunuyor.
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL dünya çapında PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS ve Android'e geliyor. Ayrıca ilk kez bir Yu-Gi-Oh! oyunu, desteklenen cihazlarda, çarpıcı 4K grafiklere sahip olacak.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
XPG SUMMONER Oyuncu Klavyesinde İndirim Başladı WarioWare: Get It Together Yeni Bir Fragman ve Ücretsiz Demo Sunuyor

alsndnz

27.8.2021 20:10:22

0
hala karti atinca canavar cikma ozelligi yok nintendo dsdeki gx oyununda bile vardi pixel pixel ciksin ama ciksin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız