Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu Destelerine İki Yeni Nadir Kart Çeşidi Geliyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için heyecanla beklenen 25th Anniversary Rarity Collection’ın (25. Yıldönümü Nadir Koleksiyonu) yayınlandığını duyurdu.
 
25th Anniversary Rarity Collection, 2 yepyeni “luxury rare” (lüks nadir) rarity de dahil olmak üzere, her biri 7 farklı rarity seviyesinde, oyunun en popüler 79 kartından oluşan ve tamamı folyolu kartlardan ibaret göz kamaştırıcı bir set. Yu-Gi-Oh! TCG fanları, bu setle birlikte ilk kez yeni “Prizmatik” tarzdaki Collector’s Rare’lere (Koleksiyoncu Nadirleri) ve yine “Prizmatik” tarzdaki Ultimate Rare’lere sahip olabilecek.
 
 
 
"Prizmatik" tarzdaki Collector’s Rare kartlar, ekstra ışıltı efektleriyle derhal göze çarpıyorlar. Bu kartlar daha önce sadece Asya'da yayınlanmış Japon Collector’s Rare kartlarla aynı tarza sahipler. "Prizmatik" tarzdaki Ultimate Rare'ler ise Japon "Ultimate Rare" tarzını yansıtan, çarpıcı, yükseltilmiş 3D vernik efektiyle geliyorlar ki bu tasarım da yine daha önce sadece Asya'da çıkmış kartlarda mevcuttu.

Bitmedi! 25th Anniversary Rarity Collection, Super Rare, Ultra Rare, Secret Rare ve Platinum Secret Rare kart çeşitlerinin yanı sıra sadece oyunun 25. Yılına özel çıkan Quarter Century Secret Rare (Çeyrek Yüzyıl Gizli Nadir) kartları da içeriyor. Her kart her rarity’de bulunabilecek ve her pakette en fazla 3 yeni luxury rare tarz kart bulma şansı olacak. Paket içeriklerine göz atacak olursak:
 
- 2 Super Rare kart
- 1 Secret Rare kart (bu kartın Platinum Secret Rare ya da Quarter Century Secret Rare olma şansı 4’te 1’dir)
- 2 Ultra Rare kart (bu kartların her birinin yeni, "Prizmatik" stil Collector’s Rare veya yeni, "Prizmatik" stil Ultimate Rare olma şansı 6'da 1'dir)
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
War of the Worlds için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Ubisoft'a Büyük Tepki: Yapay Zekaya Hazırlatılan Görsel Tepki Çekti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız